KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
SNAGA IZGOVORENE RIJEČI
25.03.2015

Kada du┼że vrijeme potiskujete osjećaje koji bole, omalova┼żavaju vas kao osobu, vrijeđaju vašu dušu, one će se pojaviti u tijelu kao bolest. Naša desna strana je muška, ona iz koje dajemo. Kad imate zdravstveni problem na desnoj strani tijela, imate problem sa nekim muškarcima u vašem ┼żivotu (otac, brat, prijatelj, partner...). Lijeva strana je ┼żenska, ona kojom primamo. Zdravstveni problem na lijevoj strani ukazuje na neriješene osjećaje sa ┼żenama (majka, sestra, prijateljica, partnerica....) u vašem ┼żivotu. Vrlo često,  ljudi koji godinama ne mogu  glasno i jasno  izreći “ne”, iako  osjećaju sna┼żnu potrebu za tim, na┼żalost s vremenom odlaze u bolest . Za osjećaj slobode i sna┼żno jačanje zdravlja , va┼żno je  naučiti  izgovarati “ne” i “neću” naročito u situacijama kada taj otpor osjećate duboko u sebi prema bliskim osobama i autoritetima. Ako ste sigurni da nikako ne ┼żelite letjeti avionom, već vam i sama pomisao o tome stvara ogroman stres, a  vaša vas svekrva puna oduševljenja ┼żeli odvesti u Rim na tri dana, jasno izrecite “ne.” Pri tom nikako ne izmišljajte razloge samo da je ne povrijedite, nego jasno izrecite ne hvala, ja ne ┼żelim ići na put jer ne podnosim avion. Slušajte svoje unutarnje “ja” koje vas neizmjerno voli i ┼żeli vam samo najbolje.

Vrištanje je dozvoljeno i po┼żeljno za trenutno  izbacivanje negativne energije i stresa ,za sna┼żno izra┼żavanje ljutnje zbog neuzvraćene ljubavi, izgubljenog posla naročito ako vrištite iz sveg glasa u  šumi ,a nakon par minuta nje┼żno i sa puno ljubavi zagrlite drvo koje ste odabrali prema vašoj unutarnjoj intuiciji. Osjetite duboko u sebi jedno maleno preplašeno i plaho dijete koje vas treba...utješite ga...volite ga jer to  dijete ste upravo vi.

Jednostavno, s ljubavlju prihvatite malo dijete u sebi koje je slabo i nezaštićeno, ┼żeljno zagrljaja i ljubavi ,nje┼żno ga u mislima zagrlite i  ostanite samo vas dvoje.   

To je način da zavolite sebe kroz to maleno dijete istinskom ljubavi ,a onda se duboko zagledajte u svoje oči i zavolite se baš takvim kakav jeste, ovdje i sada. Nije va┼żno da li ste mršavi, debeli, veliki, mali, lijepi i manje lijepi, volite se baš takvima kakvi jeste  Kad zavolite sebe, ┼żivot vam donosi obilje ljubavi i to samo za vas. Otvorite širom vrata svoje duše ,ljubav hrli k vama u zagrljaj!  Samo davanjem primate. Zašto onda ne davati, davati, davati ljubav?!Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e