KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Podravka zaposlila novu generaciju visokoobrazovanih pripravnika
03.11.2016

Nastavljajući svoju dosadašnju praksu zapošljavanja, Podravka je kroz natječaj „SHAPE your future with a heart“ ponovno pru┼żila mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

Nova generacija SHAPE pripravnika danas je ušla kroz Podravkina vrata, širom otvorena mladim ljudima, ┼żeljnim novih izazova.

Dobrodošlicu su im pripremili predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić i starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić–Dujnić te prethodna generacija SHAPE-a.

- Dobili ste priliku raditi u najboljoj kompaniji u regiji, rekao je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić: - Ne morate izaći van da biste osvojili svijet, mo┼żete to učiniti iz Hrvatske, iz Podravke, kompanije koja ┼żeli konkurirati najboljima, koja se bori i osvaja svjetska tr┼żišta. Odabrani ste među velikom konkurencijom i naša su očekivanja velika. Podravka je platforma koja vam pru┼ża mogućnost, a na vama je da je iskoristite i da s Podravkom osvojite svijet.

Starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić– Dujnić čestitala je pripravnicima na velikom postignuću i najavila niz izazova, zadataka i projekata koji će im pomoći u produbljivanju dosadašnjeg znanja.

Svojim se budućim mentorima i kolegama predstavilo 19 pripravnika, koji će svoja radna mjesta pronaći u Podravki i Belupu, a i ove godine Podravka je zaposlila magistre ekonomije, matematike, novinarstva, prava, prometa te farmacije, zatim magistre in┼żenjere prehrambenog in┼żenjerstva, agronomije, strojarstva, elektrotehnike i specijaliste zaštite na radu.

Inače, pripadnici prve generacije SHAPE pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine, a otada je kroz SHAPE program u Podravki zaposleno više od 100 visokoobrazovanih mladih ljudi.

Kroz program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika Podravka omogućuje mladim stručnjacima vrhunskih potencijala i kompetencija početak njihove karijere na pripravničkim pozicijama u ovoj uspješnoj prehrambenoj kompaniji.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e