KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
KC liga // U subotu počinje osma sezona, derbi Udruge i Protima
04.11.2016

Osma sezona malonogometne KC lige počinje u subotu, 5. studenoga utakmicama 1. kola. U odnosu na prošlu sezonu, Koprivnička udruga za rekreativni sport kao organizator natjecanja uvela je i neke novosti.

- Slušajući bilo ekipa i publike KC lige, odlučili smo smanjiti broj momčadi na 12. Smatramo taj broj optimalnim. Također, neće biti ispadanja, a hoćemo li to mijenjati vidjet ćemo u dogledno vrijeme - rekao je Tomislav Zalar, predsjednik KURS-a.

Prvu utakmicu u novoj sezoni odigrat će Caffe bar 048/UŠRPS i NK Romantičari, a nakon njih na parket izlaze Bimbo i Petgrad/OPG Radiček. Branitelj naslova Caffe bar Active (ranije Active Commerce) igra s KKC Pixelom, dok će se u derbiju s početkom u 19.40 sati sastati dvije iskusne momčadi, Udruga za mali nogomet Koprivnica i Protim/Mavik (ranije CB Cezar).

Klikaj.hr (ranije Toxic i ePodravina) odmjerit će snage sa Sedmom silom, a 1. kolo zaključit će prošlosezonski doprvak Caffe bar Golf i Inducta ++.

Kao i prošle sezone, u ┼żenskoj konkurenciji KC lige natjecat će se šest ekipa. Naslov brane Iskre/Klesarstvo Dejan iz Podravskih Sesveta, a u prvom kolu igrat će s drugom ekipom Koprivnice. Drnje se sastaju s Kapljicama, dok Koprivnica 1 igra s ekipom Li-La koja je u odnosu na prošlu sezonu promijenila nekoliko igračica.

Od ove sezone u sklopu KC lige igrat će se i Liga bez briga, natjecanje revijalnoga karaktera u kojem će nastupati Grad Koprivnica, Komunalac, Forma Legalis, HEP i Profesori. Liga bez briga svoju će premijeru imati sljedeće subote.

Ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica je besplatan, posjetitelje očekuje ponuda osvje┼żavajućih pića, a najmlađe čekaju grickalice. Prijenosi utakmica dostupni su na YouTube kanalu KC liga Koprivnica, a rezultate u┼żivo mo┼żete pratiti na stranici www.kcliga.com.

KC Liga igra se pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice.

 

RASPORED 1. KOLA KC LIGE (subota, 5. studenoga 2016.)

 

16.40 Caffe bar 048/UŠRPS - NK Romantičari

17.20 Bimbo - Petgrad/OPG Radiček

18.00 Iskre/Klesarstvo Dejan - Koprivnica 2 (┼żene)

18.30 Caffe bar Active - KKC Pixel

19.10 ┼ŻNE Drnje - Kapljice (┼żene)

19.40 Udruga za mali nogomet Koprivnica - Protim/Mavik

20.20 Koprivnica 1 - Li-La (┼żene)

20.50 Klikaj.hr - Sedma sila

21.30 Caffe bar Golf - Inducta ++Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e