KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK HLEBINE MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
06.03.2017

Stranka Mre┼ża nezavisnih lista u petak, 3.3.2017. osnovala je svoj ogranak u Hlebinama. Uz prisustvo svih članova sa područja općine Hlebine, kao gosti su bili prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije, Dragutin Korošec, predsjednik Nadzornog odbora stranke, Davorin Valeš, glavni tajnik, Đurđica Mustaf, povjerenica za općinu Koprivnički Bregi i potpredsjednica stranke, te  Dino Valeš, potpredsjednik ogranka Koprivnica.

Na izbornoj sjednici izabrano je vodstvo ogranka. Za predsjednika je izabran Bo┼żo Bošnjaković,  potpredsjednica je Biljana Takač,  član Predsjedništva ogranka je Hrvoje Ga┼żi, a tajnica Jelena Sabolić.

"Na samom osnivanju ogranka smatram da smo postigli jedan zavidan rezultat po broju članova s obzirom da u Hlebinama, jednoj maloj sredini, djeluju četiri stranke. Također, znatan broj ljudi koji ne ┼żeli biti dio niti jedne političke opcije pru┼ża nam potporu i ┼żele sudjelovati u radu te su spremni ići na naše liste kao nezavisni kandidati" - izjavio je novoizabrani predsjednik Bošnjaković.

Članovima ogranka Hlebine, u vrlo emotivnom govoru, obratio se predsjednik stranke Darko Koren i prezentirao ideju i ciljeve Mre┼że nezavisnih lista kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih članova, ali i znatan broj nestranačkih osoba, koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i njihovu realizaciju, te nastavak dosadašnjih kvalitetnih projekata na prostorima gradova i  općina sa ovih područja. Zajedno će se raditi na izradi programa sa kojim će se izaći na nadolazeće lokalne izbore u ┼żupaniji, gradovima i općinama sa područja Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e