KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĆ TVENI ĆœIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
KOPRIVNIČKA MREĆœA NA IZBORE IZLAZI SA SAMOSTALNOM LISTOM

Na sjednici Predsjedništva koprivničkog ogranka MreĆŸe nezavisnih lista donesena je odluka da MreĆŸa na lokalne izbore u Koprivnici izlazi sa samostalnom listom. Nositelj liste biti će Ivica Suvalj, vijećnik u trenutnom sazivu gradskog vijeća Grada Koprivnice.

"Iskreno se radujem budućoj suradnji svih članova MreĆŸe nezavisnih lista. Vjerujem da ćemo svojim radom i zalaganjem donijeti kvalitetnu promjenu u radu Gradskog vijeća. Na listi će se naći ljudi koji svojim sposobnostima i ljudskim kvalitetama mogu učiniti da Koprivnica bude bolji grad, grad po mjeri svakog čovjeka", izjavio je Suvalj.

Uz Ivicu Suvalja na listi za gradsko vijeće će biti i Miljenko Flajs, predsjednik koprivničkog ogranka MreĆŸe nezavisnih lista. Flajs je bivši gradski vijećnik s bogatim iskustvom rada u lokalnoj politici čime svakako moĆŸe doprinijeti boljitku Grada Koprivnice.

Program sa kojim će MreĆŸa izaći biti će jednostavan i konkretan, a temeljit će se na dovođenju gradskog proračuna u realne okvire, privlačenju investitora i oformljavanju posebnog odjela u Gradskoj upravi koji bi povlačio novac iz europskih fondova.Iznajmljivanje ĆĄatora
Pratite nas i na facebookuVi?e