KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK GORNJA RIJEKA MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
14.03.2017

Dana 12.03.2017 odr┼żana je osnivačka sjednica ogranka Gornja Rijeka Mre┼że nezavisnih lista. Na sjednici su prisustvovali predsjednik stranke Darko Koren, povjerenici susjednih općina i grada Kri┼żevaca te mnogi članovi i simpatizeri stranke iz područja općine Gornja Rijeka.

Jednoglasno je izabrano vodstvo ogranka Gornja Rijeka. Za predsjednika je izabran Ivica Srbljinović, za potpredsjednike Tihomir Šikač i Zdravko Valjak, a za tajnicu izabrana je Martina Horvat. Također, u predsjednistvo su izabrani Ivica Truščec, Dragutin Srbljinović, Stjepan Šomođi, Franjo Belani i Valent Šatvar.

"Vjerujem da će mjestani općine Gornja Rijeka prepoznati kvalitete i iskustvo koje sam stekao dosadašnjim radom, bavit ću se istinskim vođenjem i stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njeni ┼żitelji zadovoljni" - izjavio je Srbljinović koji je okupljenima iznio jasne ciljeve i plan za nadolazeće lokalne izbore.

Predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije Darko Koren naglasio je da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području općine Gornja Rijeka, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na ┼żupanijskoj razini, a posebno je istaknuo zadovoljstvo pristupanja mnogo mladih članova na području općine. Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e