KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK FERDINANDOVAC MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
21.03.2017

Mre┼ża nezavisnih lista u petak, 17. o┼żujka osnovala je svoj ogranak u Ferdinandovcu. Na izbornoj sjednici je izabrano vodstvo ogranka te je Vjekoslav Maletić, koji je jednoglasno izabran za predsjednika, najavio svoju kandidaturu za načelnika Općine Ferdinandovac.

"Vrlo sam zadovoljan brojem naših članova koji je svakodnevno sve veći, kao i podrškom koju dobivamo od ljudi koji se do sada nisu bavili politikom, te mi je to dodatna motivacija mojoj kandidaturi za načelnika Općine Ferdinandovac. Ferdinandovac moramo dići na jedan novi nivo koji će postati po┼żeljno mjesto za ┼żivot. Uz mnogo truda i rada imamo dovoljno prostora za napredak" - rekao je Maletić.

Za potpredsjednike su izabrani Ivan Turbelija i Vjekoslav Grguljaš, za tajnika Ivan Šostar, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Štefoković, Luka Gregar i Damir Bregovec.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije, predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Korošec, glavni tajnik Davorin Valeš, povjerenik ogranka Novo Virje Pero Čorba, potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš i predsjednik HDZ-a Ferdinandovac Branko Patačko.

Predsjednik stranke Darko Koren je iskazao veliko zadovoljstvo brojem okupljenih, iznio je činjenicu da Mre┼żi svakodnevno pristupa znatan broj novih članova, a dokaz jačanja Mre┼że je i osnivanje ogranka Ferdinandovac koji će imati svog kandidata za načelnika. Također, prezentirao je ideju i ciljeve Mre┼że nezavisnih lista.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e