KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
DRUGO KOLO HRVATSKE SPIN LIGE
24.03.2017
Dana 18.-19.03.2017. na rijeci Rječini u mjestu Jelenje pokraj Rijeke odr┼żana su prva 2 kola Hrvatske Spin Lige. Natjecanje je odr┼żano u organizaciji Sportskog ribolovnog kluba ''Rječina'' koji je odlično organizirao prva dva kola lige uz pomoć predstavnika 
Hrvatske Spin Lige. Osim natjecanja organizirano je i polaganje ispita za suce natjecanja koje  je proveo glavni sudac HŠRS-a  Dra┼żen Stipetić. 

 Na rijeci Riječini natjecanje je odr┼żano po prvi puta a ista je dobro prihvaćena kod svih natjecatelja kojih je ove  godine 17. Uvjeti za natjecanje bili su idealni a voda je dodatno kroz dva dana poribljena sa 120 kg pastrva.

U subotu u prvom kolu ulovljeno je ukupno 205 pastrva. najbolji je bio  Mijo Boras iz ŠRD Peščenica Zagreb sa 22 ulovljene ribe i 17 bodova, drugo mjesto osvojio  je ┼Żeljko Kuk iz UŠRIDRRH iz Zagreba  a treće  Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin sa 19 bodova.
U nedjelju u drugom kolu ribolov je bio te┼żi te se  ulovilo  manje riba, ukupno 152 komada. U drugom kolu najbolji je bio Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 15,5 bodova, drugo mjesto osvojio je 
Ivan Čenan iz ŠRD Piškor Zagreb sa 23 boda dok je treći bio ┼Żeljko Kuk iz UŠRIDRRH  Zagreb sa 25, 5 bodova.
 
Nakon prva dva kola u vodstvu je Mario Matijašić iz ŠRD Ogulin sa 5 bodova i 37 ulovljenih riba, drugi je Kuk ┼Żeljko iz UŠRIDRRH  Zagreb isto s a5 bodova i 31 ulovljenom ribom. Na trećem mjestu nalazi se Boris Šiljeg iz ŠRD Krka Knin isto sa 5 bodova ali sa 30 ulovljenih riba.
 
Predstavnici koprivničke ŠRK Šoderice završili su nakon dva kola u sredini tablice. Hrvoje Kuzmić na 9. mjestu a Mirko Han┼żeković na 11. mjestu. Hunjadi Mihael iz ŠRD Štuke Donja Dubrava na 9. mjestu a Danijel Kraljić iz ŠRD Klen Sveta Marija na 14. mjestu.
 
Sljedeća dva kola lige na rasporedu su 8. i 9. travnja ponovno u Gorskom kotaru ali ovaj puta na rijeci Čabranki.
 
 
Mirko Han┼żeković
Ribolov HR

Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuViÜe