KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK SVETI PETAR OREHOVEC MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
27.03.2017

Mre┼ża nezavisnih lista u nedjelju, 26. o┼żujka osnovala je svoj ogranak u Svetom Petru Orehovcu. Za predsjednika je jednoglasno izabran Dragutin Matus iz Vinarca.

"Naš cilj je kroz izvršna ili predstavnička tijela poboljšati rad Općine Sveti Petar Orehovec i znatnije ojačati suradnju sa ┼żupanijskim slu┼żbama i stvoriti mogućnost korištenja sredstava iz EU fondova, prvenstveno za dovršetak vodovodne i plinske infrastrukture u svim naseljima općine. Isticanjem kompetentnih članova stranke, kao i uključivanjem nestranačkih osoba na listi siguran sam da ćemo ostvariti dobar izborni rezultat" - izjavio je Matus.

Za potpredsjednike su izabrani Josip Ruganec iz Gregurovca i Miljenko Štimac iz Guščerovca, za tajnika Ivan Sokol iz Miholca, dok su u predsjedništvo izabrani Mladen Majerić iz Kapele Ravenske, Renato Fiket iz Selanca i Bo┼żidar Benjak iz Međe.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Kri┼żevci Hrvoje Gu┼żvinec, predsjednik ogranka Gornja Rijeka Ivica Srbljinović, povjerenik za ogranak Kalnik Bo┼żo Kovačić i ravnatelj Osnovne škole Sveti Petar Orehovec Stjepan Lučki. Predsjednik stranke Darko Koren iskazao je zadovoljstvo brojem okupljenih te je prezentirao ideju i ciljeve Mre┼że nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e