KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK KOPRIVNIČKI IVANEC MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
31.03.2017

Mre┼ża nezavisnih lista u četvrtak, 30. o┼żujka osnovala je svoj ogranak u Koprivničkom Ivancu. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Kristina Furkes, ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Ivanec.

"Od srca zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju. Iza mene je 19 godina rada u društvenom i političkom ┼żivotu te mi to daje vjeru da ćemo kvalitetno raditi i da ću opravdati ukazano povjerenje. ┼Żelim da se dr┼żimo svi zajedno i znam da ćemo biti jedna dobra ekipa koja će raditi za dobrobit svih ┼żitelja, kako naše općine, tako i cijele ┼żupanije. Zajedno mo┼żemo puno toga učiniti, a osnivanjem ogranka Koprivnički Ivanec smo napravili jedan veliki korak prema naprijed i sigurna sam da ćemo ono što smo zamislili provesti u djelo" - rekla je Furkes.

Za potpredsjednika je izabran Ivica Petričević, za tajnicu Natalija Sučić, dok su u predsjedništvo izabrani Mihaela Juranić i Anđelko Vrabelj.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije, glavni tajnik Davorin Valeš i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Predsjednik stranke Darko Koren je naglasio ideju i ciljeve Mre┼że nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba, a očiti primjer tih navoda je i izbor Kristine Furkes za predsjednicu.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e