KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OSNOVAN OGRANAK KOPRIVNIČKI BREGI MRE┼ŻE NEZAVISNIH LISTA
10.04.2017

Mre┼ża nezavisnih lista u petak, 07. travnja osnovala je svoj ogranak u Koprivničkim Bregima. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Đurđica Mustaf, zamjenica načelnika Općine Koprivnički Bregi.

"Prihvaćam ovaj zadatak s jako velikom voljom i ┼żeljom da u našoj općini i u našoj ┼żupaniji ostvarimo najbolji izborni rezultat. Uopće ne sumnjam da to mo┼żemo ostvariti i da ćemo biti pozitivan primjer da ljudi koji misle svojom glavom mogu činiti pozitivne promjene. Naš motiv moraju biti mladi, njihova budućnost, a samim time i naša budućnost. Također i naši sumještani treće ┼żivotne dobi, njihova dostojanstvena starost i njihov mir. Izuzetno sam ponosna na svoje suradnike koji su se priključili Mre┼żi jer svaki od njih ima znanje, iskustvo i energiju, a prvenstveno volju i ┼żelju razvijati našu općinu. Podrška mještana je više nego odlična, a ne sumnjam da će biti još i veća. Masu projekata koje smo proveli u Općini Koprivnički Bregi proveli smo uz pomoć Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije i našeg ┼żupana Darka Korena koji nam nikada nije zatvorio vrata već nam je pru┼żao ruku i vukao nas dok je to bilo potrebno. Isto tako nam je u provedbi nekih projekata pomogao i naš bregovec Nenad Matić, te im se obojici od srca zahvaljujem na partnerskom odnosu prema našoj Općini. Bitno je biti dostupan ljudima, bitno ih je razumjeti, a moja vrata su uvijek otvorena za svakoga" - rekla je Mustaf.

Za potpredsjednike su izabrani Vedran Pintarić i Marija Benković, za tajnika Branko Mustaf, dok su u predsjedništvo izabrani Nada Radošević, Ivana Vlah i ┼Żeljko Bukvić.

Kao gosti bili su prisutni Darko Koren, predsjednik stranke i ┼żupan Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije, Nenad Matić, predsjednik stranke Zelena lista, predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Korošec, glavni tajnik Davorin Valeš, predsjednik ogranka Koprivnica Miljenko Flajs, predsjednik ogranka Peteranec ┼Żeljko Njerš, predsjednik ogranka Hlebine Bo┼żo Bošnjaković i mnogi drugi.

Predsjednik stranke Darko Koren je prezentirao ideju i ciljeve Mre┼że nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba te je naglasio da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području općine Koprivnički Bregi, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na ┼żupanijskoj razini dok je Nenad Matić izjavio da je siguran da je najbolja opcija za općinu Koprivnički Bregi pru┼żanje podrške Mre┼żi nezavisnih lista.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e