KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
POSJETITE REVIJU NAJBOLJIH FESTIVALSKIH FILMOVA U KOPRIVNIČKOM KINU „VELEBIT“ 27.TRAVNJA – 10. SVIBNJA I OSVOJITE NAGRADE!
27.04.2017

Od 27. travnja do 10.svibnja 2017. kino Velebit i Discovery distribucija pozivaju vas na “Reviju najboljih festivalskih filmova” u koprivničkom kinu Velebit. Ukupno će biti prikazano 5 filmova koji su u 2016. godini osvojili brojne nagrade na najcjenjenijim europskim i svjetskim filmskim festivalima. Projekcije započinju u 19:00 i 21:00 sat.

Program se otvara u četvrtak, 27. travnja u 19 sati francuskom dramom "Samo je kraj svijeta" redatelja Xaviera Dolana koja je osvojila Grand Prix Filmskog festivala u Cannesu 2016., a slijede francusko-engleska drama "Ja, Daniel Blake" , iransko-francuski triler i dobitnik Oscara za najbolji strani film "Trgovački putnik", te američki "Paterson" i „Kapetan Fantastični“.

Cijena ulaznice za sve projekcije u sklopu revije filmova je 25,00 kn.

Za vrijeme trajanja Revije najboljih festivalskih filmova sudjelujte u nagradnoj igri - posjetitelji koji pogledaju svih pet filmova koji se prikazuju u okviru revije na poklon dobivaju filmski naslov Discovery distribucije na DVD-u.

Vidimo se u kinu Velebit!

Detaljan raspored projekcija pogledajte na linku:
http://www.pou-kop.hr/kino-velebit-novosti-detalji.aspx?id_novosti=769

Pratite nas i na Facebook stranici kina Velebit.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuVie