KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Mamić sucu: Visi mi 10 godina! Sudac: Ja znam ┼íto vam visi...
13.06.2017

Luka Modrić svjedoči na ┼Żupanijskom sudu u Osijeku na suđenju Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru.
Modrić je progovorio o svom odlasku iz Dinama u Tottenham. Na pitanje o visini odštete koju je engleski klub platio Dinamu, Modrić je rekao da je transfer iznosio 21 ili 23 milijuna eura te da je temeljem aneksa podijelio odštetu s Dinamom u omjeru 50-50. 
Tonči Petković predočava Modriću aneks od 15. svibnja 2005., Modrić je na njemu prepoznao svoj potpis.

Mislim da je on potpisan kada i profesionalni ugovor. Mislim da je njime bila predviđena isplata transfernog obeštećenja koja je pripala meni, kao što je bilo potpisano i onim drugim aneksom ugovora, a koji je zamijenjen ugovorom iz 2008. - pojasnio je. Rekao je da je potpisao dva profesionalna ugovora i dva aneksa - započeo je ponovno Zdravko Mamić.

Još jednom se ustanite, a da niste dobili riječ, kaznit ću vas novčano. Ometate raspravu, zbunjujete svjedoka, pravite nered - upozorio je Mamića sudac Darko Krušlin.

Ne zbunjujem ga ja, nego tu┼żitelj. Meni visi 10 godina zatvora - nastavio je Mamić.

Ja znam da vam visi što god visi, ali ne mo┼żete tako postupati - rekao je sudac Krušlin.

Sudac je, potom, pokušao rezimirati: 'Prvi aneks iz 2004. i drugi iz 2005. a kasnije ste 2008. potpisali, kod odlaska, ponovno taj aneks ugovora, s tim da je ostao datum iz 2004. Pitanje je jeste li radili još koju izmjenu aneksa?'

Gospodine sudac, ni mi više ne razumijemo što se pita. Zbunilo se svjedoka - ubacila se i Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuViÜe