KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Pan Ljetna liga Koprivnica // U polufinalu igraju Jelena Trade - MNK Klub 75 i CB Loop/Superprint - Pekara Mlinček Kri┼żevci
10.07.2017

U petak su na malonogometnom terenu Gradskog stadiona u Koprivnici odigrane utakmice četvrtfinala Pan Ljetne lige Koprivnica.

Brojna publika vidjela je četiri uzbudljive utakmice. U prvoj je Pekara Mlinček Kri┼żevci svladala mladu koprivničku momčad Robin market 0-24 rezultatom 4:6, a drugo četvrtfinale ponudilo je veliku neizvjesnost.

CB Sportska Drnje, ekipa sastavljena uglavnom od igrača ┼żupanijskog prvaka Tomislava iz Drnja, odigrala je vrlo dobro, ali se MNK Klub 75 iz Kotoribe pokazao uigranijim te je slavio sa 4:3.

Favorizirani CB Loop/Superprint nije imao lagan posao, ali je ipak pobijedio MOD Gradnju s 3:1. Jelena Trade nije imala problema protiv Vinarije Divjačko, vrlo uvjerljivom pobjedom potvrdila je plasman u polufinale.

U revijalnoj utakmici sastali su se veterani Slavena Belupa i Varteksa. Vara┼żdinci su se, iako s manje pričuvnih igrača, pokazali kao kvalitetniji suparnik te su slavili s visokih 6:2. Po dva pogotka postigli su Ivica Solomun, Dino Benko i Robert Te┼żački, a za Slaven su zabili Danijel Radiček i Zdravko Međimorec.

U subotu su na rasporedu utakmice polufinala, te susret za treće mjesto i finale. U prvom polufinalu od 19 sati sastaju se Jelena Trade i MNK Klub 75, a od 19.50 na teren izlaze CB Loop/Superprint i Pekara Mlinček Kri┼żevci.

Pobjednik Pan Ljetne lige Koprivnica osvojit će nagradu od 20.000 kuna, nagrada za drugo mjesto je 8.000 kn, za treće 4.000 kn te za četvrto mjesto 1.000 kn.

Uz to, predviđene su i posebne nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira. Oni će uz trofeje dobiti i umjetničke slike, akvarele poznatog koprivničkog slikara Ivana Andrašića.

Cijena ulaznica za subotu je 10 kn, s tim da ┼żene i djeca imaju besplatan ulaz. Prvih 50 gledatelja dobit će bon za konzumaciju Pan piva, glavnog sponzora turnira.

Utakmicu za treće mjesto i finale izravno će prenositi Sportska televizija.

 

REZULTATI ČETVRTFINALA

(B) Robin market 0-24 - Pekara Mlinček Kri┼żevci 4:6

(Poldrugač 2, Milas, Bastašić-ag / Bastašić 2, Mladen 2, Kofler 2)

(D) MNK Klub 75 - CB Sportska Drnje 4:3

(Beliga 2, Ujlaki, Krušelj / Premec, Mikor, Milek)

(A) CB Loop/Superprint - MOD Gradnja 3:1

(Rac, Sesar, Kulji / Matijaković)

(C) Vinarija Divjačko - Jelena Trade 3:9

(Topolovčan 2, Kolar / Ziberi 4, Grgić 3, Toth, Stojanović)

Revijalna utakmica: Slaven Belupo - Varteks (veterani) 2:6

(Radiček, Međimorec / Solomun 2, Benko 2, Te┼żački 2)

RASPORED POLUFINALA I FINALA (subota, 8. srpnja)

19.00 Jelena Trade - MNK Klub 75

19.50 CB Loop/Superprint - Pekara Mlinček Kri┼żevci

20.50 Revijalna utakmica: HR sportski novinari - Selekcija KC lige

21.30 Utakmica za treće mjesto

22.30 FinaleIznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e