KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
MODRIĆ KONAČNO PROGOVORIO O RASULU
07.10.2017

Luka Modrić ponovno je bio najbolji hrvatski igrač, ali nije uspio odvesti reprezentaciju do pobjede protiv Finske (1:1). Kiks mu je teško pao pa je nakon utakmice na Rujevici otvorio dušu.

"Što se dogodilo? Ma ništa... Uveliko smo kompromitirali odlazak na Svjetsko prvenstvo. Dok smo tra┼żili gol imali smo neke šanse, inicijativu. Kad smo zabili gol, nevjerojatno mi je da se povučemo protiv jedne Finske", rekao je utučeni Modrić i nastavio.
 
"Da Hrvatska protiv jedne takve reprezentacije čeka kraj utakmice. Morali smo nastaviti s našom igrom, pokušati zabiti drugi gol. Mi smo se odlučili za nešto sasvim drugo. Ne znam. Nevjerojatno da se mi mučimo s Kosovom i Finskom, mi smo to prije tukli lakoćom."
 
Slijedi Ukrajina, Hrvatska ne smije izgubiti, a u nekim kalkulacijama ni remi neće biti dovoljan za dokvalifikacije...
 
"Moramo se skupiti, pronaći dodatnu snagu da osiguramo taj play-off. Mi ćemo tamo ići pobijediti. I mi i oni moramo pobijediti."
 
Što se događa s hrvatskom reprezentacijom?
 
"Ne treba bje┼żati od toga da dosta stvari ne štima. Ne mo┼żemo se vaditi na negativnu atmosferu, što navijači tra┼że ostavke čelnih ljudi Saveza... To nam ne mo┼że biti izlika... Mi moramo biti van toga i fokusirati se na teren."
 
Modrić je prvi put pokazao da je pogođen reakcijom navijača koji od igrača tra┼że da se oni suprotstave samovolji čelnika Saveza. Tvrdi da igrači to ne mogu napraviti...
"Mi nikad nismo odlučivali tko će biti izbornik ili tko će voditi Savez. Ja ne igram za izbornika ili Savez, igram za Hrvatsku. Navijači što tra┼że od nas, mi to ne mo┼żemo napraviti. Mi mo┼żemo utjecati na neke druge strane. Uvukla se mo┼żda neka nervoza među nas igrače."
 
Jesu li igrači uz Čačića?
 
"Što sad da radimo? Krenuli smo s njim u ove kvalifikacije i tako nam je..."
 
Je li Čačić izbornik za ovu reprezentaciju?
 
"Preteško pitanje... Do utakmice s Islandom sve je bilo uredu, a sad odjednom ništa ne valja. To je doduše istina, situacija je katastrofalna. Imamo još jednu šansu ispraviti sve."
 
Prije nego je ušao u autobus, dodao je: "Nemojte me više pitati, ionako sam previše rekao..."


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e