KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Rukometašica Podravke završava karijeru i ide raditi u Njemačku
21.10.2017

Iz Hrvatske se veliki broj mladih ljudi seli u inozemstvo. Međutim, ovog puta je to slučaj s profesionalnom sportašicom. Rukometašica Podravke Vegete Ekatarina Nemaškalo odigrat će sutra protiv Lokomotive posljednju utakmicu u karijeri, nakon čega seli za Njemačku gdje će raditi i živjeti. 

Iskusna 28-godišnja reprezentativka Hrvatske i jedna od najboljih igračica aktualnog prvaka, koja igra na poziciji lijevog krila, ima ugovor do kraja aktualne sezone, ali je odlučila završiti karijeru.

"Točno je. Odlazim u Njemačku i prestajem igrati rukomet. No, nema potrebe govoriti na tu temu. U utakmici protiv Lokomotive dat ću sve od sebe. Željela bih stvarno ostati u dobrom sjećanju ljudima iz kluba i navijačima. Bit će puno emocija i nadam se da ćemo pobijediti. To bi mi puno značilo", rekla je za SN Nemaškalo.

Njen odlazak potvrdila je i direktorica Podravke Božica Palčić...

"Da, Ekatarina će odigrati još utakmicu s Lokomotivom, a nakon toga će nas napustiti. To je njen izbor, mi tu nismo mogli puno toga promijeniti, nismo je mogli prisiliti na ostanak", naglasila je Palčić.
 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e