KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Izdana tjeralica za Ivicom Todorićem
21.10.2017

 

Zagrebačko ┼Żupanijsko dr┼żavno odvjetništvo raspisalo je tjeralicu za Ivicom Todorićem, protiv kojeg je određen istra┼żni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.

Tu┼żiteljstvo je raspisalo tjeralicu protiv Ivice Todorića slijedom rješenja ┼Żupanijskog suda u Zagrebu, izvijestio je poslijepodne DORH. "┼Żupanijsko dr┼żavno odvjetništvo u Zagrebu je, u okviru poduzimanja radnji iz svoje nadle┼żnosti, a slijedom rješenja ┼Żupanijskog suda u Zagrebu o određivanju istra┼żnog zatvora protiv prvookrivljenog hrvatskog dr┼żavljanina, sukladno čl. 566 ZKP-a, izdalo tjeralicu protiv tog prvookrivljenika. Daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija sukladno zakonskim odredbama", priopćili su iz DORH-a.

Podsjetimo, zagrebačko ┼Żupanijsko dr┼żavno odvjetništvo je zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna pokrenulo istragu protiv Ivice Todorića, njegovih sinova Ivana i Ante Todorića i 12-oro Agrokorovih menad┼żera te revizora.

Zagrebački ┼Żupanijski sud odredio je istra┼żni zatvor samo za Ivicu Todorića, a ostali su u srijedu, 18. listopada, pušteni da se brane sa slobode.

 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e