KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
ŽELJKO KOPIĆ PONOVNO IZGUBIO I SIGURNO VIŠE NEĆE BITI TRENER SLAVEN BELUPA
24.10.2017

Danas je u Kranjčevićevoj ulici odigrana  Kup utakmica između Rudeša i Slaven Belupa. Slaven Belupo ponovno je zakazao i lošom igrom izgubio sa 2 – 0 u produžetku susret jer je u regularnom dijelu  završilo  0 - 0.

Nakon 9 utakmica bez pobjede u prvenstvu  Željko Kopić dobio je novu priliku u Kupu. Već duže vrijeme vidljivo je da Kopić ima neku čudnu formulu kod sustava igre koja ne funkcionira.

Na iznenađenje svih,  Dinka Trebotića izostavio je ovog puta  iz Kup utakmice ? Kada i laik  vidi da momčad ne igra , sredina ne funkcionira  Kopić mijenja bekove , a na klupi mu sjedi iskusni i dokazani igrač sredine terena  Arap.

Protiv Rudeša napokon je u drugom poluvremenu priliku dobio Bruno Bogojević,  koji  je svojim zalaganjem i prodorima dokazao da Slaven Belupo nema takvog tip igrača. Ulaskom Brune Telushija vidjelo se da  i on svojim znanjem i iskustvom može puno dati Slaven Belupu, kao i Aleksandar Jovičić koji nije ulazio u igru.

Nakon Cibalije bilo je vidljivo da Željko Kopić ne može biti više trener Slaven Belupa.  Željko Kopić ni prošle sezone nije imao rezultate.

Analizirali smo prošlu sezonu i došli do katastrofalnih podataka. U prva dva kola osvojena su sva 6 boda . Nakon toga Slaven Belupo nije pobjedio u 11 utakmica. Onda dolazi razdoblje  berbe bodova. U sljedećih 7 kola,  Slaven Belupo od mogućih 21 boda osvojio je 16 bodova. Upravo je ovo ključan period Slaven Belupa za opstanak u 1 HNL ligi. Nakon toga ponovno dolazi nova kriza i u 9 sljedećih susreta  Slaven Belupo ponovno ostaje bez pobjede. Već u poznatoj klimi  hladno vruće dolazimo do nove 3 utakmice u kojima osvajamo 7 bodova ali ostalo je još 4 kola do završetka sezone u kojoj ponovno Slaven Belupo gubi  u sve 4 utakmice.

Sezona 2016 / 2017 završava sa 9 pobjeda 10 nerješenih susreta i 17 poraza.

Slaven Belupo u sezoni 2016 / 2017 imao  je dobar igrački kadar i već tada  je bilo  vidljivo da Željko Kopić ne vodi Klub na razini koji  bi trebao.

U sezoni 2017 / 2018 pogriješilo se kod dodjele većih ovlasti Kopiću,  koji je imao utjecaj kod dovođenja igrača.  Mišljenja slučnih kadrova je da većina igrača koji su došli  iz druge lige nema kvalitetu za Slaven Belupo .

Sa svojim toplo – hladno Kopić je krenuo i u novu sezoni. U prva 4 kola osvojio je 9 bodova , a  od 5 kola ponovno kreće u novih 9 utakmica bez pobjeda. Danas u Kup utakmici bez pobjede ostaje u 10 utakmica.

Slaven Belupo je u 13 kola osvojim  mršavih  13 bodova. Upravo sada zasjeda Uprava Slaven Belupa  i po svim pravilama Željko Kopić više nije trener .

Slaven Belupo je sa Željkom Kopićem u HNL-u od zadnjih 29 utakmica ostvario samo 5 pobjeda, 8 neriješenih susreta i čak 16 poraza. Zar to nije katastrofa ?

Slaven Belupo kao veliki Klub rastanak sa Željkom Kopićem treba uraditi na  dostojanstven  način , a pošto je voda došla do grla, Uprava treba i mora donjeti odluku da novi trener bude novo svijetlo u Slaven Belupu i iskorak prema  pozitivnim rezultatima.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e