KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
SLAVEN BELUPO - DINAMO U NEDJELJU U 19 , 00 SATI
03.11.2017

Nakon Hajduka u Koprivnicu u nedjelju dolazi još veći i sna┼żniji suparnik – vodeći Dinamo, koji u središtu Podravine pobuđuje veliku pozornost prijatelja nogometa.

Slaven Belupo pod vodstvom novog trenera Tomislava Ivkovića cijeli se tjedan pripremao za dolazak “modrih”, jer riječ je o sna┼żnoj i kvalitetnoj momčadi koja u dosadašnjem prvenstvu još nije osjetili poraz, kako bi ih dočekao potpuno spreman i pru┼żio im što veći otpor.

Vjerujem da ćemo igrati još bolje nego s Hajdukom jer Dinamo je uvjerljivo vodeći na ljestvici sa sedam bodova prednosti ispred najbli┼żeg pratitelja i sastav koji će nas sigurno maksimalno motivirati. Modri imaju kvalitetu što su pokazali u dosadašnjem prvenstvu i morat ćemo biti na najvišoj razini ako ┼żelimo postići pozitivan rezultat – istaknuo je Tomislav Ivković i nastavio:

Očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja, borbenu i korektnu i nadam se da će naši navijači biti zadovoljni. Još nisam odlučio koja će jedanaestorica istrčati na koprivnički travnjak no sigurno će biti nekih promjena u odnosu na susret s Hajdukom – rekao je između ostalog trener Slavena Belupa.

Kaznu zabrane igranja zbog javnih opomena i isključenja odradili su Ivanovski, Pejić i Musa tako da će sva trojica konkurirati za momčad.

Utakmica se igra u nedjelju od 19 sati a vodit će je Mario Zebec (Cestica), dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić (Vrbovec) i Vedran Đurak (Stupno). Četvrti je Marko Matoc (Zaprešić), a delegat Stipe Doljanin (Hrvace). Kontrolor suđenja bit će Alojzije Šupraha (Split).Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e