KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Tumor na srcu dječaka nestao nakon molitve u Međugorju!
30.01.2018

Dariu se u dobi od devet godina javljaju simptomi netipični za zdravo dijete njegove dobi.Vicka moli nad bolesnim dječakom i ono sto je uslijedilo zaista je nevjerovatno.

Alessandro, otac malenog Daria, pripovijeda još uvijek duboko dirnut, iako je od toga sudbonosnog dana koji se sad već trajno urezao u njegovo pamćenje prošlo nekoliko mjeseci.

Prije odlaska u Međugorje, zabrinuti roditelji vode dječaka na dodatne pretrage. Rezultati tih pretraga su uznemirujući i slijedi dijagnoza koju nikad ne bi ┼żelio čuti niti jedan roditelj, piše talijanski portal La Luce di Maria.

Maleni Dario boluje od vrlo rijetkog tumora na srcu, koji se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti oboljelog.

Postoji rizik pada u očaj pokusavajući razuvjeriti roditelje koji gube svojeg ljubljenog sina. Ne mo┼że tu pomoći niti medicina niti istra┼żivanje, i što čovjeku onda preostaje nego se uhvatiti svega za što se mo┼że uhvatiti.

Tako počinje duga kalvarija za malenog Daria i njegove roditelje koji su proputovali cijelu Europu u potrazi za nekim tko će im moći vratiti nadu. No u cijeloj Europi ne postoje klinike adekvatno opremljene za praćenje ovog vrlo rijetkog slucaja, pa ne preostaje drugo nego okrenuti se vjeri i molitvi, što nije neznačajno, sve dok im jednoga dana njihov obiteljski prijatelj ne ispriča o Međugorju, točnije o Vicki, jednoj od vidioca kojoj je slu┼żba moliti za bolesne.

Stigavši u Međugorje susreću se s Vickom koja ih prima u jednoj sobici i intenzivno moli nad Dariom, privijajući ga čvrsto uza se s toliko ljubavi. U tom trenutku imali smo osjećaj da se Gospa brine o nama, priča dirnuti Alessandro.

Vrativši se iz Međugorja dočekala ih je lijepa vijest.

Sicilija je odlučila donirati 400 000 eura potrebnih za Darijevu operaciju u Americi

Čim su onamo stigli Dario biva podvrgnut preliminarnim pretragama kako bi ga se moglo operirati. Na operaciji će biti podvrgnut kirurškoj intervenciji na otvorenom srcu.

Nakon samo četiri sata operacije kirurg na čelu medicinskog tima prekida operaciju dajući potresnu izjavu.

“Tumoru nema ni traga, kao da ga nikada nije ni bilo, nemam što operirati, dječak je zdrav! Čudo!”Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e