KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Miljenko Flajs i Ivica Suvaj odgovaraju gradonačelniku Mišelu Jakšiću
14.02.2018

Povodomizvanredne konferencije za medije gradonačelnika Mišela Jakšića, koju je održao nakon što je Mreža nezavisnih lista ogranak Koprivnica održala svoju konferenciju za medije, Miljenko Flajs i Ivica Suvalj upućuju otvoreno pismo, odnosno priopćenje.

 

Gospodine gradonačelniče,

gušiti glas naroda prijetnjama tužbom nije primjereno Vašim godinama i životnom iskustvu. Vrlo je zanimljivo da u svojem istupu pozivate na javnu ispriku, a istovremeno političke oponente nazivate manje obrazovanima i vrlo neiskusnim u političkom prostoru. Ne želim se prisjećati trenutka kad ste me kao predsjednika stranke koja sudjeluje u radu Gradskoga vijeća posredno nazivali "osobom koja je u deliriju", što se u psihologiji definira kao psihološki poremećaj.

Kako ste sada uvrijeđeni onime što uopće nisam izrekao, još jednom pomno poslušajte ili pročitajte moje riječi na konferenciji za medije Mreže nezavisnih lista.

Drago mi je što ste se svim građanima Koprivnicejavno ispričali zbog toga što ste ih propustili upoznati s time da ste zbog zemljišta u Herešinu bili ispitani u DORH-u. Mi Vas nismo zbog tih oranica optužili, već samo željeli javnosti ukazati upravo na taj događaj.

Gospodine gradonačelniče, politički prostor Koprivnice nije vlasništvo SDP-a i morate se pomiriti s tim da imate glasnu oporbu koja vrlo pozorno prati Vaš rad, a to će činiti i ubuduće.

Kao stranka u predizbornoj kampanji ukazivali smo da je u Koprivnici potrebno raditi na realnosti, rasterećenosti, proaktivnosti i poduzetnosti. To je jedino obećavajuće za ovaj grad, kojega u ovom trenutku prestiže i Prelog, koliko god Vi pričali o snažnoj razvijenosti koja bi bila još veća, kako sami stalno navodite,kad bi Vam to dopustili svi oko nas.

Građani jako dobro znaju da steupravo Vi, gospodine gradonačelniče, na vlasti u Koprivnici već niz godina na različitim dužnostima i cijelo to vrijeme niste uspjeli pronaći zajednički jezik niti sa Županijom, a ni s Vladama, bez obzira dolazi li Premijer iz desne ili lijeve opcije. Nažalost, iz izolacije u koju nas gurate, neće nas izvući sudske tužbe kojima prijetite svojim političkim neistomišljenicima.

                                               S poštovanjem,
                                               Miljenko Flajs,
                                               predsjednik Mreže nezavisnih lista,ogranak KoprivnicaIznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e