KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
NAJAVA KOŠARKAŠKIH UTAKMICA PODRAVAC GIGANT – PLAMEN POŽEGA Požega I PODRAVAC – ŠANAC KARLOVAC Karlovac
22.02.2018

U virovskoj Školsko-športskoj dvorani u subotu se igraju dvije prvoligaške košarkaške utakmice, što Virju potvrđuje epitet najkošarkaškijeg mjesta u Hrvatskoj.

            Najprije se u 17,00 sati u Prvoj košarkaškoj ligi za žene sastaju Podravac Gigant i Plamen Požega, a u 19,30 sati u Prvoj muškoj ligi igraju Podravac i Šanac Karlovac.

           Susret Prve ženske lige odlučuje o poretku na prvenstvenoj ljestvici. Gigantice su nakon 14 odigranih kola pete sa sedam pobjeda, a Požega je deveta sa pet pobjeda, tako da se u toj utakmici očekuje pobjeda domaćih bijelo-crvenih.

          Mnogo veću važnost imat će utakmica 14. kola Prve muške lige između Podravca i Šanac Karlovca. Nakon 13 odigranih utakmica obje momčadi imaju četiri pobjede, dijele osmo mjesto i nalaze se u opasnoj zoni ispadanja u kojoj se nalazi ukupno pet klubova od kojih tri ispadaju.

         Virovske košarkašice i košarkaši vas pozivaju, da subotnju večer provedete s njima u toploj „virovskoj Areni“, pomognete im svojim navijanjem i dobro se zabavite.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e