KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Humanitarna akcija u posljednjem kolu KC lige: Svi za Matea!
28.02.2018
U sklopu posljednjeg, 11. kolu devete sezone KC lige koje je na rasporedu u subotu, 3. o┼żujka, bit će organizirana humanitarna akcija prikupljanja pomoći Mateu Galjeru. 

Pod gelsom 'Svi za Matea', u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica tijekom trajanja posljednjega kola prikupljat će se humanitarni prilozi za Matea Galjera, 14-godišnjaka iz Prugovca kraj Đurđevca koji boluje od teškog oblika idiopatske skolioze, iskrivljenja kralje┼żnice, te mu je potrebna pomoć radi odlaska na operaciju u inozemstvo. 

Akcija je pokrenuta na inicijativu Radio Drave i Drave Info, medijskih pokrovitelja KC lige, te njihovog suradnika Zorana Vlaha, a Koprivnička udruga za rekreativni sport kao organizator rado je prihvatila prijedlog. Sudjelovat će i Udruga volontera Podravke PULS, koja je nagrađena kao najbolja humanitarna udruga u Hrvatskoj prošle godine. 
U revijalnoj utakmici snage će odmjeriti selekcija igrača ┼żupanijskih nogometnih klubova i selekcija KC lige, a svoje nogometno znanje predstavit će i polaznici Male sportske škole Koprivnica. 
Ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica i ovaj put bit će besplatan, dakle neće se prodavati ulaznice, već će se na ulazu prikupljati dobrovoljni humanitarni prilozi. Podravci su poznati kao ljudi koji uvijek vole pomoći onima koji su u nevolji, vjerujemo da će tako biti i ovaj put kad ┼żelimo pomoći 14-godišnjem Mateu. 
 
PAROVI 11. KOLA KC LIGE (subota, 3. o┼żujka 2018.) 
15.20 Petgrad – UMN Koprivnica (7. kolo)
16.00 Inducta-eMerkato – NK Romantičari
16.40 KKC Pixel – Bimbo
17.20 Protim/Mavik/Mesnice Martinjak – UMN Koprivnica
18.00 Sedma sila – CB Active
18.40 Mala sportska škola
19.20 Selekcija KC lige – Selekcija ┼żupanijskih nogometaša  
20.00 CB Guliver/UŠRPS – Petgrad 
20.40 Klikaj.hr – CB Golf 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e