KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
NAJAVA KOŠARKAŠKE UTAKMICE PODRAVAC – RUDEŠ
21.03.2018

    Prvenstvo Prve košarkaške lige po malo ulazi u samu završnicu. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola. I dok je na vrhu ljestvice situacija prilično jasna; prvak i novi premijerligaš bit će Gorica iz Velike Gorice, dok je za drugo mjesto koje vodi u Premijer ligu najozbiljniji kandidat zagrebački Agrodalm; na dnu ljestvice je potpuno neizvjesno. Pet ekipa nastoji izbjeći tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja, drugu ligu. Među njima je i virovski Podravac.         

            U 18. kolu košarkaši Podravca u virovskoj Školsko-športskoj dvorani dočekuju ekipu iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice, mladu i poletnu momčad, zagrebački Rudeš.

           Poslije 17 odigranih kola Podravac je osmi na ljestvici sa šest pobjeda, a Rudeš je peti s devet pobjeda.  

           Virovcima je ova utakmica jedna od onih za koje kažemo da su „biti ili ne biti“. S eventualnom pobjedom bijelo-crveni bi znatno povećali svoje izglede za ostanak u ligi. Zagrepčani u ovoj utakmici ne mogu ni puno dobiti, ni puno izgubiti. U Virje dolaze potpuno rasterećeni.  

           Iako su neki igrači Podravca načeti ozljedama, ako se do subote ništa ne promijeni, svi će biti spremni za ovu utakmicu.

          Susret Podravca i Rudeša, u virovskoj Areni igra se u subotu, a počinje u 19,00 sati.

           Virovcima je podrška s tribina nasušno potrebna. Prije dva tjedna bila je možda i presudna za osvajanje oba boda.  Bijelo-crveni vas zato pozivaju, da budete njihov šesti igrač i zajedno dođete do pobjede.  Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e