KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Branko Hrg i Damir Felak na mukama !
26.03.2018

Iz Koprivničko – kri┼żevačke ┼żupanije dolaze četiri saborska zastupnika koji će uskoro biti na testu vjerodostojnosti , na testu,  za sotonsku istanbulsku komediju ili za katoličku Hrvatsku.

Branko Hrg, bivši gradonačelnik Kri┼żevaca i bivši predsjednik Hrvatske seljačke stranke danas je u redovima Hrvatske demokršćanske strane.

Branko Hrg u Hrvatski dr┼żavni sabor ušao je preko liste HDZ-a, ali kao zastupnik Hrvatske demokršćanske stranke trebao bi  po sili zakona biti protiv sotonskog zakona ali neće nas iznenaditi da ruka bude dignuta upravo za ! Vidjet ćemo što nam vrijeme donosi  ?

Damir Felak istaknuti dugogodišnji aktivist HDZ-a, vjernik i katolik koji  redovito odlazi na nedeljne mise .  

Njegov predsjednik Andrej Plenković tra┼żi  u ime HDZ-a  od naša dva zastupnika   po stranačkoj disciplini moraju glasati za sotonski zakon.

Damiru Felaku mora biti jasno,  da  ne digne ruku,  da mu  daljnja politička karijera dolazi u pitanje jer njegov predsjednik neće imati milosti.

Subotnjim skupom u Zagrebu jasno je poručeno HDZ-u i Andreju Plenkoviću da ne odustanu li  od istanbulske komedije,  da  zaborave na izborima glasove i buduću vlast.

Biračko tijelo HDZ-a sve više im okreće leđa zbog znakova  bahatosti  i spremnost da se obračuna sa Katoličkom crkvom i Hrvatskom narodom.

Dizanjem ruku za istanbulsku komediju Damir Felak izgubit će obraz , a spuštenom rukom postat će mučenik,  mučenik koji nije izgubio obraz , svoju ideologiju i svoje prijatelje.

Svima je jasno da izglasavanjem istanbulske komedije,  HDZ  nestaje sa političke scene ali izgleda da to Plenkoviću još  nije jasno.

Nadamo se da Branko Hrg i Damir Felak neće osramotiti Koprivničko – kri┼żevačku ┼żupaniju, da će glasati po svojoj savjesti , a ne po diktatu velikog vođe.

Mladen Mađer zastupnik u Hrvatskom saboru dolazi uz redova Hrvatske seljačke stranke na čijem je čelu danas Beljak koji po svojim stavovima pripada SDP-ovoj ideologiji pa prema tome tu je jasna situacija ! Mladen Mađer glasat će za istanbulsku komediju , tako će i najvjerovatnije i Mladen Lacković iz Đurđevca Nadamo se da smo se kod Mađera i Lackovića prevarili u procjeni..Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e