KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
ČETNIK VUČIĆ NIJE SE ISPRIČAO ZBOG DIVLJANJA ČETNIKA ŠEŠELJA
18.04.2018

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić napokon je komentirao današnje divljanje osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja zbog kojeg je Jandroković zajedno s izaslanstvom odlučio prekinuti službeni posjet Srbiji.

Šešelj je, podsjetimo, u skupštini Srbije skinuo hrvatsku zastavu te ju je, nakon neuspješnog pokušaja da je podere, počeo gaziti. Nakon toga je verbalno napao hrvatsku delegaciju koja je upravo u tim trenucima bila u skupštini i izvrijeđao ih uz psovanje "majke ustaške".

Nije se ispričao

Vučić je gostovao u dnevniku Radiotelevizije Srbije, gdje mu je pri kraju razgovora postavljeno pitanje o današnjem incidentu.

"Sve što se danas dogodilo u Skupštini je veoma štetno za Srbiju, kao predsjednik republike osuđujem svaku vrstu nasilja i prijetnji i gaženje bilo koje zastave suverene zemlje. Ovo je vrlo loša poruka koju kao narod šaljemo. Postavlja se pitanje zašto smo to sebi dozvolili, na to nemam odgovor'', rekao je Vučić koji je, kao i srpska premijerka Ana Brnabić, tim riječima osudio Šešeljevo iživljavanje, ali se za njega nije nijednom riječju ispričao.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e