KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OPERIRAN VATROGASAC STRADAO NA POLJUDU
30.09.2018

Vatrogasac splitske Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Tomislav Biuk (46), te┼że ozlijeđen u eksploziji ‘topovskog udara’ na stadionu Poljud na utakmici Dinama i Hajduka, nakon operacije u splitskom KBC-u gdje su mu sanirane ozljede na šaci i desnom ka┼żiprstu, u nedjelju je u boljem stanju, no ostat će u bolnici.

Kako Hina doznaje iz splitskog KBC-a, ozlijeđeni vatrogasac će do daljnjega ostati u bolnici da mu se zdravstveno stanje ne bi zakompliciralo. Nastradali su mu bubnjići zbog čega slabo čuje, razrezan mu je dlan, nedostaje mu komad ka┼żiprsta, dva susjedna prsta su u hematomima, no srećom nisu oštećene kosti zbog čega bi krajnja dijagnoza trebala biti nešto povoljnija.

Njegove kolege iz splitskog JVP-a ka┼żu kako im je iznimno ┼żao što se sve to dogodilo baš njemu koji je i sam od malih nogu navijač Hajduka.

Nastradali Tomislav Biuk (46) iskusan je vatrogasac koji je godinama na Poljudu tijekom različitih utakmica pokupio na tisuće komada pirotehničkih sredstava, a stradao je jučer kada je s tribina doletjelo pirotehničko sredstvo u blizini reklama, a u pokušaju da ga odbaci ‘topovski udar’ je eksplodirao i teško ga ozlijedio.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e