KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Afera SMS: U HDZ-u zavjet šutnje
01.10.2018

Dok policija provodi izvide tko je od sluĹľbenika obavještajnih i pravosudnih tijela proslijedio informaciju da se zbog kreiranja laĹľnih SMS-ova prisluškuje informatičara Franju Vargu, u HDZ-u zasad primirje.

Zamjenik predsjednika stranke Milijan Brkić, čiji je kum dojavio tu informaciju Vargi, oglasio se tek na Facebooku citirajući kardinala Stepinca.U HDZ-u zavjet šutnje. Neka institucije odrade svoj posao - govore svi redom. Milijan Brkić nekoliko dana ne pojavljuje se pred kamerama. No znakovitu poruku poslao je s Facebooka - napominje: Naše je poslanje boriti se za svoj narod i voditi putem istine, a ne zavoditi. Usput citira Alojzija Stepinca.

"Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta, mogu posjedovati sva materijalna sredstva, mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina. Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati – da ovladaju srcima i dušama ljudi", napisao je Brkić.

Nakon razgovora s predsjednikom stranke i Vlade Andrejem Plenkovićem, Brkić se nije pojavio niti na subotnjem izbornom saboru HDZ-ove zajednice branitelja. I premijer je tajanstven oko toga što mu je rekao njegov stranački zamjenik.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e