KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
KC liga // U subotu otvorenje 10. sezone s dvije nove momčadi
07.11.2018

Riješeni su svi tehnički problemi te su stvoreni uvjeti za početak jubilarne desete sezone KC lige, malonogometnog natjecanja namijenjenog rekreativcima u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport te pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice.

U novoj sezoni ostali smo bez dvije momčadi koje su niz godina uveseljavale publiku svojim nastupima. Sedma sila preselit će u Ligu bez briga, dok je ekipa Mavik/Mesnice Martinjak odustala od natjecanja. Umjesto njih u natjecanje su uvrštene momčadi Autolimarija Krešo i Restoran Zrinski, koje su se jedine prijavile za kvalifikacije za novu sezonu.

Natjecanje u 10. izdanju KC lige počinje ove subote u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica, a ulaz je besplatan. Naslov prvaka brani momčad Petgrada koja će na premijeri igrati s Restoranom Zrinski, dok će Autolimarija Krešo odmjeriti snage s CB-om Active koji je prošle sezone osvojio drugo mjesto. Trećeplasirana Udruga za mali nogomet Koprivnica u 1. kolu sastat će se s NK Romantičarima.

Natjecanje u Ligi bez briga započet će kasnije, ove subote igra se samo KC liga.

RASPORED 1. KOLA KC LIGE (subota, 10. studenoga 2018.)

16.00 Bimbo – KKC Pixel

16.40 UMN Koprivnica – NK Romantičari

17.20 Robin Market 0-24/UŠRPS – Inducta ++/eMerkato

18.00 CB Active – Autolimarija Krešo

18.40 Petgrad – Restoran Zrinski

19.20 CB Golf – Klikaj.hr

 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e