KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Sjednica Vijeća ogranka Mre┼że nezavisnih lista Gornja Rijeka
18.01.2019

U subotu 12.1. u Dropkovcu je odr┼żana je izvještajna sjednica Vijeća ogranka Mre┼że nezavisnih lista Gornja Rijeka. Kao gosti bili su prisutni predsjednik stranke Darko Koren, potpredsjednik Goran Gregurek, predsjednik ogranka Mre┼że Sveti Petar Orehovec, Dragutin Matus i povjerenik za općinu Kalnik Bo┼żidar Kovačić.

Predsjednik ogranka Ivica Srbljinović prisutne je upoznao sa svim aktivnostima ogranka u prošloj godini,  naglasio kako ogranak Gornja Rijeka  ima jednog člana Skupštine Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije i tri općinska vijećnika, koji svojim zalaganjem ostvaruju vrlo dobru suradnju sa ┼Żupanijom, pogotovo vezano uz projekte školstva, zdravstva i vatrogastva te su takovim odnosom izlobirana i  sredstva za uređenje ┼żupne crkve i za programe udruga. Osvrtom na sam rad općine istaknuo je nezadovoljstvo povlačenjem sredstava iz Europske unije i ministarstava, čime se zaostaje u razvoju u usporedbi sa okolnim općinama.

Na sjednici je članovima uručeno šezdesetak članskih iskaznica, a ogranku gotovo svakodnevno pristupaju novi članovi, kako oni koji do sada nisu bili politički anga┼żirani te isto tako i bivši članovi Hrvatske seljačke stranke koji nisu zadovoljni radom i smjerom svoje bivše stranke.

Predsjednik Mre┼że Darko Koren izrazio je zadovoljstvo brojem i porastom članstva, izuzetno kvalitetnim radom vodstva i članova ogranka Gornja Rijeka,  jednim od najaktivnijih ogranaka Mre┼że na području ┼żupanije te istaknuo kako će ┼Żupanija podr┼żati svaki projekt koji doprinosi razvoju ovog kraja.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e