KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
MRE┼ŻA NEZAVISNIH LISTA PROSLAVILA DRUGI ROĐENDAN
18.02.2019

Članovi Glavnog odbora Mre┼że nezavisnih lista, zajedno sa ostalim članovima koji su prije nešto više od dvije godine pokrenuli inicijativu za osnivanje nove stranke, proslavili su drugi rođendan Mre┼że.

„Ovom političkom platformom, koja je iz tehničkih razloga registrirana i kao stranka, danas, nakon samo dvije godine djelovanja, moramo biti i zadovoljni i ponosni“ – istaknuo je predsjednik Mre┼że i Koprivničko-kri┼żevački ┼żupan Darko Koren.

„Mre┼ża se isprofilirala i postala je ozbiljan politički faktor kojeg svi respektiraju. Uz nekadašnje članove HSS-a, koji su nezadovoljni radom novog vodstva bivše stranke pristupili ideji osnivanja Mre┼że i sudjelovali u njezinom mukotrpnom probijanju kroz svakodnevne spletke, danas u radu stranke sudjeluje i veliki broj mladih, visokoobrazovanih ljudi koji do tada nisu bili politički aktivni i svojim radom doprinose našem kvalitetnom radu“ – zaključio je Koren.

Uz taksativno nabrajanje prvih poduzetih koraka, od neformalnog dru┼żenja i razmatranja ideja, preko osnivanja i registracije stranke te poduzimanja svih potrebnih tehničkih radnji, prisutne članove je podsjetio i na dosadašnji rad, na broj odrađenih sjednica i točaka dnevnog reda, kao i na postignute rezultate. Na lokalnim izborima osvojen je mandat ┼żupana, načelnika općine, predsjednika općinskog vijeća, u radu jedinica lokalne samouprave stranka sudjeluje sa 26 vijećnika, u Koprivnici je nedavno postignut i zadovoljavajući rezultat na izborima za mjesne odbore, članstvo se iz dana u dan povećava, a dobar dio njih je i sa područja drugih ┼żupanija. Samo na području naše ┼żupanije registrirano je 13 ogranaka i 3 podogranka. A prošle su samo dvije godine.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e