KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
AUTOHTONA - HRVATSKA STRANKA PRAVA ODR┼ŻALA TRIBINU U MOLVAMA
18.02.2019

Dana 06. veljače 2019. godine Autohtona - Hrvatska stranka prava odr┼żala je javnu tribinu u Molvama. Na tribini govorila je Zdenkica Perković , predsjednica Kluba ┼żena A - HSP-a, Milan Bingula , predsjednik ┼Żupanijske organizacije Koprivničko - kri┼żevačke ┼żupanije A - HSP-a  i Dra┼żen Keleminec, predsjednik A - HSP-a.

Na tribini se govorilo o bivšem predsjedniku Uprave Podravke Zvonimiru Mršiću,  koji je  svojom nerazumnom odlukom o zatvaranju prerade mesa u Podravki, oštetio podravskog seljaka, koji od tada nema kome prodati krave i svinje. Ta odluka ne samo da je bila štetna, već je išla u korist Todoriću u njegovom tada Agrokoru. Spregu između Agrokora i Mršića vidimo danas jer upravo se nakon svoje smjene zaposlio u navedenoj firmi.

Zamjeramo HDZ - u Koprivničko - kri┼żevačke ┼żupanije što je stala izgradnja brze ceste od Kri┼żevaca do Koprivnice. Zar smo opet slijepo crijevo, a cesta znači put za  daljnji razvoj naše ┼żupanije. 

Mi se trebamo usmjeriti osim gospodarstva i na turizam. Pogledajte naše jezero Šodericu, zimi je mrtvo i prazno , a ljeti srednja ┼żalost. Ne postoje zanimljivosti koje bi privuklo ljude da se u ovim teškim vremenima malo opuste uz prirodu. Za takvo nešto treba ulaganja , a vidimo da za to nitko nije zainteresiran. Pogledajte što je napravio gradonačelnik Tuzle ? Ulo┼żio je u Panonsko jezero i sredstva su se vratila trostruko. 

Situacija je i dalje teška, mladi odlaze iz Hrvatske , a umirovljenici kopaju po smeću da bi pre┼żivjeli. To nimalo ne smeta HDZ, SDP ili HNS ? Njima je va┼żno da su na Vlasti i da imaju proračunski novac uza sebe. Ne mo┼żemo vjerovati kako su naši ljudi tako slijepi i glasaju za one koji su se dokazali 28 godina da su nesposobni. Zato pozivamo sve umne mlade ljude da nam se pridru┼że u borbi za bolju Hrvatsku.

 Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e