KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
BBB dosljedni: Ne idemo u Koprivnicu jer je Veliki petak
17.04.2019
S obzirom na to da je utakmica Slaven Belupo – Dinamo 19. travnja, na Veliki petak, dan kad se kršćani diljem svijeta prisjećaju Isusove muke i smrti, Bad Blue Boysi na toj utakmici neće biti prisutni, stoji u priopćenju

Gostujuća dio tribine u Koprivnici u petak će ostati prazan. Naime, Bad Blue Boysi neće doći na susret Slavena Belupa i Dinama, iako bi "modri" na toj utakmici mogli i matematički osigurati naslov. Razlog je što se utakmica igra na Veliki petak, što BBB-i smatraju neprihvatljivim.

 S obzirom da je utakmica Slaven Belupo – Dinamo na rasporedu 19.04. na Veliki petak, na dan kad se kršćani diljem svijeta prisjećaju Isusove muke i smrti, Bad Blue Boysi na toj utakmici neće biti prisutni - stoji u priopćenju.

Jednako su Boysi postupili i pretprošle godine. Dinamo je u Kranjčevićevoj na Veliki petak igrao protiv Lokomotive, a istočna je tribina ostala prazna. I tada su Boysi izdali priopćenje.

- S obzirom da je utakmica po rasporedu na Veliki petak, grupa BBB neće biti prisutna na toj utakmici. Sramotno je da vodstvo lige ne vidi ništa sporno u tome da se utakmice odigravaju na spomendan smrti Isusove i mi u tome nećemo sudjelovati.

BAD BLUE BOYS.

NajĹľešći Dinamovi navijači okrivljuju HNS da ne pazi na takve stvari slaĹľući kalendar natjecanja.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e