KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
LIMA KUP 2019.
29.04.2019

Ove subote natjecatelji Plivačkog kluba Cerine sudjelovali su na međunarodnom natjecanju, Lima kupu u Vukovaru. U konkurenciji 313 plivača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije, plivači Cerina postigli su odlične rezultate.

U kategoriji A, Damjan Domanovac osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 prsno s vremenom 34.47, dok je Dora Ferčec, u kategoriji C, osvojila brončane medalje u disciplinama 50 leptir (37,94) i 50 prsno (41.60) te 4.mjesto u 50 leđno.

U svojim kategorijama u najboljih 10 također su bili Fran Torma (7.mjesto na 50 leđno), Sven Štefanec (9. mjesto na 50 leptir i leđno) i  Luka Brunec (10. mjesto na 50 leptir).

U pratnji trenerica Lane Kovač i Martine Gregurek, osim prethodno navedenih, za Pk Cerine nastupili su Marko Milanović, Marija Belčić, Petar Domanovac, Petar Ferčec, Katja Koščak, Matko Kukec, Vili Lipuš, Šime Stanković, Erik Petrić i Karlo Rajn.

Svi plivači konstanto napreduju i postiĹľu sve bolje rezultate te nas uvijek veseli sudjelovati na natjecanjima gdje je konkurencija velika što je najbolja priprema za Regonalno prvenstvo Hrvatske.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e