KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Umalo tučnjava u ┼Żivom zidu
06.06.2019

Sukob u ┼Żivom zidu pogledajte na linku ; https://www.youtube.com/watch?v=MFD0seoiy60

Nedugo nakon press konferencije vodstva ┼Żivog zida na kojoj je Ivan Vilibor Sinčić objavio da je suspendirao Branimira Bunjca pojavio kojoj se vidi ┼żustra rasprava između članova stranke koja nje mogla kulmminirati tučnjavom.

Jedan od njih je suspendirani Bunjac kojem se visokim tonom obraća novi međunarodni tajnik stranke Dominik Vuletić:

– Reci šta hoćeš? Šta hoćeš? Reci, ja Branimir Bunjac hoću i ovo i ovo… – viče Vuletić dok mu se Bunjac unio u lice.

Pri samom kraju snimke čuje se i kako netko ka┼że:

– Nikad nećeš biti zastupnik u Europskom parlamentu, ni jednu sekundu!

Ivan Vilibor Sinčić je na presici u zagrebačkom Zrinjevcu objavio kako on ide u Europski parlament i obavijestio medije kako je suspendirao Branimira Bunjca jer Tihomiru Lukaniću nije htio prepustiti mjesto u Bruxellesu.

“Gospodin Bunjac već tjedan dana odbija postupiti po dogovoru. Višestruko smo razgovarali. Suspenzija na snagu stupa sutra, donesena je prije nekoliko sati”, rekao je Sinčić.

Nositelj liste ┼Żivog zida za euroizbore bio je Tihomir Lukanić, Sinčić je bio posljednji na listi, ali je osvojio najviše preferencijalnih glasova.

Prvi slijedeći po broju glasova bio je Branimir Bunjac, a odmah po okončanju izbora Sinčić je na Facebooku napisao da on ne ┼żeli  u Bruxelles i da će umjesto njega Lukanić.

“Svi smo se jednoglasno slo┼żili da Bunjac mora dati mandat Tihomiru Lukaniću. On to nije učinio i sad ga treći put pozivam da poštuje predizborni dogovor. Pričali smo nekoliko puta, a suspenzija stupa na snagu sutra. Ne ┼żelim u Europski parlament, ┼żelim da ide kolega Lukanić i sve ću učiniti da se to ispoštuje. Jedina je prepreka gospodin Bunjac”, kazao je Sinčić.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e