KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Dr┼żava prodaje 240 vozila, neka za samo 1000 kuna
06.06.2019

U subotu 8. lipnja, u prostoru Narodnog sveučilišta u Sesvetama, na Trgu Dragutina Domjanića, s početkom u 9 sati odr┼żat će se javna dra┼żba na kojoj će biti ponuđeno 240 vozila raznih marki i modela u vlasništvu ministarstava, javnih tvrtki i dr┼żavnih agencija.

Organizator dra┼żbe je tvrtka TRCZ automobili.

Sva vozila mogu se pregledati u četvrtak i petak od 10 do 14 sati na lokaciji Sesvete, Ljudevita Posavskog 43, u skladištu TRCZ automobila d.o.o.

Jamčevina je 200 kuna

Pravo sudjelovanja u javnoj dra┼żbi imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine/pologa u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna.

Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a vozilo se uopće ne licitira, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

 
Va┼żna napomena

Tijekom javne dra┼żbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200 kuna. Ako izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodaja vozila se obavlja po načelu “viđeno-kupljeno” što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, stoji na stranicama TRCZ-a.

Popis svih vozila i početne cijene mo┼żete pogledati OVDJE.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e