KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
GORAN PARACKI VRATIO SE U SLAVEN BELUPO
29.06.2019

Paracki je stavio potpis na ugovor sa Slaven Belupom i vraća se u HNL nakon što je prošle dvije sezone odradio u inozemstvu.

U Slaven Belupu je igrao od 2014. do 2016. godine, zatim je jednu sezonu proveo u pulskoj Istri 1961 da bi nakon toga otišao na Novi Zeland i nastupao za Wellington Phoenix. Tamo je proveo jednu sezonu, a prošlu je odradio u Neftčiju iz Bakua.

"Nakon dvije godine inozemstva ponovno sam se vratio u Koprivnicu. Vidio sam da se u Slaven Belupu stvara dobra priča, imam vrlo dobra sjećanja od svog prošlog boravka tu, a i dobio sam nedavno dijete tako da je povratak bio jedan logičan, dobar i drag potez. Iako iza sebe imam bogatu karijeru još uvijek sam motiviran kao i kada sam kretao sa seniorskim nogometom. ┼Żelim se na svakom treningu dokazivati i jedva čekam da krene prvenstvo", rekao je Paracki za slu┼żbenu stranicu Slaven Belupa.

Paracki poznaje sadašnje igrače Slavena i vjeruje da ova momčad mo┼że doći do petog mjesta koje sljedeće sezone vodi u Europu.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e