KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Muzafer Ejupi vratio se u Slaven Belupo
29.06.2019

Muzafer Ejupi novi je igrač Slaven Belupa. Nakon tri sezone i perioda u Osijeku vraća se u klub iz Koprivnice, potvrdio je koprivnički prvoligaš na svojim sluĹľbenim stranicama.

Ovaj 30-godišnji napadač svojim predanim radom, trudom i zalaganjem osvojio je srca koprivničke publike koja još pamti njegova 24 gola u 54 nastupa, a sada se i raduje njegovom povratku.

Ejupi je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu godinu te tako otklonio sve glasine o prelasku u Rijeku, o čemu se špekuliralo ovih dana u hrvatskim medijima.

"Lijep je osjećaj ponovno vratiti se u Koprivnicu i Slaven Belupo. Jedan od glavnih razloga za povratak bilo je sjećanje na moj prvi boravak u gradu i klubu o kojem mogu pričati samo o superlativima. Naravno, motivaciju sam pronašao i u razgovoru s ljudima u klubu nakon kojeg sam shvatio koliko svi Ĺľele napraviti rezultatski iskorak u odnosu na nekoliko prošlih sezona. Vratio sam se u sredinu koju poznajem i tamo gdje se osjećam odlično. Vratio sam se doma."Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e