KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUĹ TVENI Ĺ˝IVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
POTRES U HNS-u: Odbijen Ĺ ukerov prijedlog o smjeni izbornika
20.08.2019

Davor Šuker je izgubio povjerenje Izvršnog odbora HNS-a, a to znači da bi vrlo lako čelni čovjek hrvatskog nogometa ubrzo mogao napustiti Kuću nogometa.

Šukeru su leđa okrenuli članovi Izvršnog odbora koji su odbili prijedlog da se Nenada Gračana smijeni s mjesta izbornika mlade reprezentacije, a na njegovo mjesto postavi Gorana Tomića, aktualnog trenera Lokomotive.
Svih 12 članova Izvršnog odbora HNS-a na Šukerov prijedlog reklo je “ne”.

Šuker je Ĺľelio smijeniti izbornika hrvatske U-21 reprezentacije nakon kiksa na Europskom prvenstvu i to bez obzira što je Gračan neposredno prije Eura potpisao novi ugovor. Ĺ˝elio je Šuker na to mjesto postaviti Gorana Tomića, aktualnog trenera Lokomotive, ali Izvršni odbor taj je prijedlog odbio.

Sportske novosti saznaju kako je  sinoć odrĹľana telefonska sjednica Izvršnog odbora na kojoj je Šuker iznio svoj prijedlog, a on je jednoglasno odbijen. Svih 12 članova najvaĹľnijeg tijela hrvatske nogometne organizacije okrenulo je leđa Šukeru pa je sada sasvim jasno da suradnje između predsjednika Saveza i njegove ‘Vlade’ više nema.

Tako je, nepune dvije godine nakon početka svojeg drugog mandata na čelu HNS-a, Šuker ostao sam na čelu Saveza.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e