KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Sportski susreti djece hrvatskih branitelja
11.09.2019
U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Ministarstva branitelja i ove godine djeca hrvatskih branitelja sa područja Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije sudjelovala su na 18. sportskim susretima pod nazivom "Susreti djece - uspomene na sretnu budućnost", koji su se od 2. do 5. rujna odr┼żali u Savudriji, u kampu Veli Jo┼że. 
Ove je godine iskazan poseban interes djece sa područja naše ┼żupanije, a budući da je broj sudionika bio limitiran od strane organizatora, na┼żalost nisu mogli sudjelovati svi koji su to ┼żeljeli, tako da će za naredne susrete naša podru┼żnica zatra┼żiti od organizatora povećanje kvote. 
Odr┼żana su natjecanja u malom nogometu, odbojci, graničaru, povlačenju u┼żeta, stolnom nogometu, elektronskom pikadu i PlayStationu, a također i radionica modeliranja, glazbena i likovna radionica. U igri "graničar" prvo mjesto osvojila je ekipa djevojčica iz naše ┼żupanije, dok je Filip Ivančan osvojio 3. mjesto u pikadu. Također je i u natjecanju u crtanju naša Maja Huđek osvojila 3. mjesto.
I u slobodno vrijeme bilo je mnogo zabave, kupanja, a da sve prođe u najboljem redu brinuli su se članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije Josip-Joka Dolenec i Marijan Golubić. 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e