KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Marin Pucar ostvaruje najbolje rezultate u povijesti Podravke i nagrađuje zaposlenike.
06.11.2019

Marin Pucar dolaskom na čelo Podravke u veljači 2017. godine  već drugu godinu za redom ostvaruje najbolje rezultate u povijesti tvrtke.

Krajem prošle godine,  predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar donio je odluku da nagradi sve zaposlenike Podravke sa 1.500, 00 kuna. Tako su radnici Podravke uz bo┼żićnicu u iznosu od 1.500,00 kuna dobili sve ukupno 3.000,00 kuna.

Početkom ove godine svim zaposlenicima Podravke,  Marin Pucar povećao je plaću za 300, 00 kuna, a zaposlenicima sa najmanjem koeficijentom na 1.000, 00 kuna .

Najbolji rezultati u povijesti Podravke nastavili su se i u ovoj godini, te su prije godišnjeg odmora zaposlenicii Podravke ponovno nagrađeni sa 1.000,00 kuna.

Marin Pucar sa  nagrađivanjem zaposlenika nije stao i ovog mjeseca listopada zaposlenici Podravke primili su novih 1.000,00 kuna nakon plaće.

Osim nagrađivanja zaposlenika Marin Pucar pokrenuo je nova zapošljavanja u Podravki. Danas je Podravka bogatija za 400 novih zaposlenika.

Marin Pucar ima znanje da vodi Podravku, a ima i socijalnu crtu koju dokazuje u nagrađivanju zaposlenika.

Do sada niti  jedan predsjednik Uprave Podravke nije imao rezultate koje ima Marin Pucar, a  nagrađivanjem  da je dodatni impuls svakom zaposleniku da rezultati budu i veći.

Zvonimir Mršić

Za razliku od Marina Pucara , Zvonimir Mršić je zbog neznanja otjerao 1500 zaposlenika iz Podravke, rasprodavao i ukidao dijelove Podravke i tako ostvarivao minimalno pozitivno poslovanje.

Sad se jasno vidi razlika u školovanom menad┼żeru Marinu Pucaru ili Zvonimiru Mršiću, koji je završio tečaj od tri dana na Bledu za gospodarstvenika.

Pozitivni rezultati u Podravki donose veće prihode gradu Koprivnici, a to je novi korak u još veći razvoj našeg kraja.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e