KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
PODRAVINA SVOJEMU GENERALU.
09.11.2019

U četvrtak 14. studenoga 2019. u 18,00 sati u Društvenom domu "Mladen Markač" na Peskima u Đurđevcu, gdje je rođen general Mladen Markač, već tradicionalno odr┼żati će se svečanost "Podravina svojemu generalu". Priredba se odr┼żava povodom sedme obljetnice donošenja oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Haagu, a u čast našeg sugrađanina i heroja Domovinskoga rata, generala Mladena Markača, rođenog Đurđevčana.
Organizatori priređuju bogat kulturno-umjetnički program u kojem će nastupiti Marica Hasan, duet "Bemian" iz Peteranca, Zbor Matice umirovljenika Grada Đurđevca, Mala folklorna skupina KUD-a "Petar Preradović" iz Đurđevca, ┼ŻVS "Katarene", a u programu će biti priređena i izlo┼żba likovnih radova nastalih na likovnoj radionici "Peski-Art 2019.Đurđevac".
Organizaori manifestacije su udruga "Peski-Art Đurđevac", Mjesni odbor Peski-Đurđevac, Turistička zajednica Grada Đurđevca, Udruga ┼żena Peski, Udruga Matice umirovljenika Grada Đurđevca, Udruga udomitelja za djecu "Osmijeh" Đurđevac i Etno kuće obitelji Karlovčan, a pokrovitelji Grad Đurđevac, Koprivničko-kri┼żevačka ┼żupanija i Ministarstvo hrvatskih branitelja RH.
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovu jedinstvenu svečanost. SVI STE DOBRODOŠLI !Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e