KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
UDRUGA MLADI KUHAR POKREĆE PROJEKT KULINARSKI CENTAR
12.06.2017

┼Żelimo Vas obavjestiti da Udruga Mladi kuhar od 9 mjeseca počinje u provedbu projekta Kulinarski centar „Sveti Marko Kri┼żevčanin“. Udruga će u suradnji sa tvrtkom iz Čakovca krenuti u izradu EU projekta. Udruga je prošle godine napravila sa┼żetak projekta i sada će krenuti u provedbu svojeg velikog cilja. Udruga Mladi kuhar poziva sve pravne i fizičke osobe ako ┼żele financijski pomoći Udruzi u realizaciji projekta mogu se javiti na e-adresu: udrugamladikuhar@gmail.com gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Udruga je prijavila svoj projekt na nekoliko natječaja, ali već su stigle nekoliko odbijenica pa Udruga kreće u akciju tra┼żenja donacija za provođenje projekta, prijava na još nekoliko natječaja te sigurno pokretanje Crowdfunding kampanje gdje bi sakupili sredstva za uređnje prostora, kupnje opreme, a od donacija podmirenje svih ostalih troškova koje će biti tokom provedbe projekta.

Cilj ovog projekta je izrada proizvoda proizvoda od domaćih namirnica te prodaja u dučanima, sajmovima, festivalima te izrada kuharice sa jelima napravljenih od kri┼żevačkih proizvoda. Naš Kulinarski centar bi izgledao kao mali restoran gdje bi gosti mogli kušati naše proizvode i jela po promotivnim cijenama te bi u Centru zapošljavali osobe koje bi radile u Centru.

Ovaj projekt bi bio dobar pokretač turizma i gastronomije Kri┼żevaca te bi se Kri┼żevci mogli naći na mapi grada dobre gastronomije i turizma gdje bi dolazili još više turista te brojnih vrhunskih kuhara, vinara i gastro kritičara. Udruga se nada da će građani i brojne institucije prepoznati ovaj projekt koji je vrlo dobar i koji će za kojih godinu i pol biti otvoren.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuViÜe