KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Održan „Studio smijeha“ za članove Klubova slijepih muškaraca i žena
14.06.2017

U sklopu redovitog susreta Klubova muškaraca i žena jučer, 13.lipnja, je održan "Studio smijeha", radionica relaksacije smijehom.

U užurbanom i otuđenom svijetu koji živimo često zaboravimo na lijek koji je u nama samima - smijeh!! Kroz jednosatnu praktičnu radionicu kombinacije pravilnog disanja i smijeha pod stručnim vodstvom gđe. Biondić iz Udruge za poboljšanje kvalitete života “Vibida” pobliže smo se upoznali sa osnovnim metodama i postulatima relaksacije smijehom.

Smijeh, pjevanje, ples i igra elementi unutarnje radosti koje potičemo vježbajući smijeh. Takav pristup omogućuje nam da se smijemo kada to poželimo i da nam za to nije potreban razlog ni smisao za humor. Budući da je znanstveno dokazano da tijelo ne poznaje razliku između prirodnog i simuliranog smijeha, te da i jedna i druga vrsta smijeha izazivaju iste pozitivne fiziološke promjene iskoristili smo ovakvu vrstu radionice kako bismo smanjili razinu stresa kod naših članova te probudili u njima unutarnju radost koju smo kroz ovo lijepo druženje i međusobno podijelili.

Aktivnost se provodila u sklopu projekta „Udruženim snagama kroz život“ financiranim sredstvima Koprivničko – križevačke županije i Grada Koprivnice.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuVie