KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
MREŽA NEZAVISNIH LISTA ODRŽALA SVOJU 1. SJEDNICU GLAVNOG ODBORA
31.08.2017

Nakon ljetne stanke, uobičajene na političkoj sceni Republike Hrvatske, Mreža nezavisnih lista održala je svoju 1. sjednicu Glavnog odbora u ovom razdoblju, na kojoj se predsjednik Darko Koren još jednom osvrnuo na postignute rezultate na lokalnim izborima, koji su potvrdili da je stranka dobro pozicionirana u sredini u kojoj je nastupala na izborima i spada među najznačajnije političke  stranke na području Koprivničko križevačke županije.

R03;Imamo župana, zatim jednog općinskog načelnika te 6 zastupnika u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije i 20 gradskih ili općinskih vijećnika u 12 jedinica lokalne samouprave u našoj županiji. Također je i određen broj naših članova dobio i niz funkcija u raznim tijelima, odborima, upravnim vijećima i sl.

Formiranjem Županijske skupštine postignuta je stabilnost i stvoreni su preduvjeti za nesmetan rad u ovom mandatnom razdoblju.

 U razdoblju koje je pred nama, zahvaljujući postignutim rezultatima i pozicioniranjem naših istaknutih članova, Mreža kreće u intenzivnije aktivnosti i van prostora Koprivničko-križevačke županije - istaknuo je Darko Koren. 

Posjedujemo politički kapital ostvaren na proteklim lokalnim izborima R03;i R03;tu snagu koristit ćemo za još jače pozicioniranje stranke, ne više samo na lokalnoj, nego i na državnoj razini. Nećemo se fokusirati isključivo na lokalnu problematiku, već ćemo intenzivno pratiti sva zbivanja na široj političkoj sceni i aktivno sudjelovati u svim procesima koji nam to omogućavaju. Kvalitetom, a ne kvantitetom članstva, znatnije ćemo se angažirati i usmjeriti na probleme svih stanovnika RH te predlagati i nuditi kvalitetna rješenja. I neki, u zadnje vrijeme dosta intenzivni kontakti sa političkim strukturama koje upravljaju u RH te prihvaćanje naših prijedloga i predloženih aktivnosti, potvrđuju naše sudjelovanje u svim zbivanjima, ne samo na lokalnoj razini, a to je dokaz prepoznatljivosti Mreže nezavisnih lista i van granica županije – završio je Koren.


Iznajmljivanje šatora

Pratite nas i na facebookuVie