KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Ured predsjednice Republike Hrvatske seli se u Koprivničko-kri┼żevačku ┼żupaniju
12.12.2017
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 13. do 15. prosinca 2017. godine izmjestit će svoj Ured u ┼Żupanijsku upravu Koprivničko-kri┼żevačke ┼żupanije. Bit će to dvanaesto izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.
Boravak u Koprivničko-kri┼żevačkoj predsjednica Grabar-Kitarović započet će u srijedu, 13. prosinca u jutarnjim satima ispred zgrade ┼Żupanije, gdje će zajedno sa ┼żupanom Darkom Korenom i ostalim uzvanicima prisustvovati podizanju predsjedničke zastave. Nakon obraćanja okupljenima, Predsjednica će odr┼żati odvojene radne sastanke s čelnicima ┼Żupanije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima općina, predstavnicima Sveučilišnog centra Koprivnica i Visokog gospodarskog učilišta Kri┼żevci te s predstavnicima braniteljskih udruga s područja ┼Żupanije, s kojima će, nakon sastanka, polo┼żiti vijenac poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Spomenik hrvatskoj slobodi.
Istog dana, Predsjednica će u Gimnaziji „Fran Galović“ u Koprivnici razgovarati s učenicima i profesorima na temu reforme obrazovanja, a zatim posjetiti tvrtke „Podravka d.d.“ i „Belupo d.d.“.
Susretom s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore te poduzetnicima i obrtnicima iz Koprivničko-kri┼żevačke i Bjelovarsko-bilogorske ┼żupanije, predsjednica Grabar-Kitarović započet će drugi dan boravka u Koprivničko-kri┼żevačkoj ┼żupaniji. Nakon toga, posjetit će općinu Hlebine i Galeriju naivne umjetnosti, Grad Đurđevac te tvrtku „Rasco d.o.o.“ u općini Kalinovac. 
U Kri┼żevcima će se susresti s poduzetnicima u Razvojnom centru i tehnološkom parku te posjetiti Osnovnu školu „Vladimir Nazor“ i Visoko gospodarsko učilište Kri┼żevci.
U večernjim satima predsjednica Grabar-Kitarović sudjelovat će na otvaranju Koprivničke bajke u Koprivnici, gdje će se dru┼żiti s građanima. 
Posljednjeg dana boravka u Koprivničko-kri┼żevačkoj i Bjelovarsko-Bilogorskoj ┼żupaniji, 15. prosinca, Predsjednica će, zajedno sa ┼żupanima Darkom Korenom i Damirom Bajsom prisustvovati prezentaciji ulagačkih mogućnosti u ove dvije ┼żupanije,  koja će se u sklopu projekta „Osjeti Hrvatsku“ odr┼żati za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Republici Hrvatskoj.


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e