KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
OGRANAK MRE┼ŻE KOPRIVNIČKI IVANEC IZABRAO NOVO VODSTVO
07.02.2018

Ogranak Koprivnički Ivanec Mre┼że nezavisnih lista u utorak, 06. veljače, odr┼żao je redovnu izbornu sjednicu na kojemu je izabrano novo vodstvo ogranka. Tako je novi predsjednikpostaoBojan Jakupić koji je zamijenio dosadašnju predsjednicu Kristinu Furkes, potpredsjednik je Ivica Petričević, dok je tajnica ostala Natalija Sučić.

Dosadašnja predsjednica Kristina Furkes osvrnula se na svoj mandat na čelu ogranka i zahvalila svima na podršci.

- Dok smo krenuli s ogrankom u Koprivničkom Ivancu imali smo vrlo jasne ciljeve. Stvoriti pozitivne uvjete za realizaciju kandidatura na lokalnim izborima kako bi se na pravilan način utjecalo na razvijanje pozitivne svijesti javnosti o vrlo va┼żnim socijalnim, gospodarskim, kulturološkim i drugim pitanjima. Va┼żno je spomenuti kako je prvih stotinjak dana našeg rada rezultiralo odlaskom našeg kandidata u drugi krug izbora te je našim zajedničkim snagama izabran ┼żupan– rekla je Furkes.

Novo izabrani predsjednik Bojan Jakupić zahvalio je na povjerenju te je najavio rad za dobrobit svih mještana.

- Velika mi je čast preuzeti ovu odgovornu funkciju.Uvjeren sam da ću svojim radom opravdati povjerenjete najavljujem da ću se zajedno sa svojim timom boriti za dobrobit svih mještana općine – rekao je Jakupić.

Predsjednik Mre┼że nezavisnih lista Darko Koren zahvalio je dosadašnjoj predsjednici na predanom radu i za┼żelio uspjeh novo izabranom vodstvu.

- Uvijek naglašavam da je velika dobit cijele naše ideje ta da nam se velik broj novih ljudi priključio u toj našoj ideji, a to vidimo i u Koprivničkom Ivancu. Vrlo malo nam je nedostajalo da ovdje imamo načelnicu, međutim i ovdje predstavljamo značajnu političku grupaciju koja ima svoje mjesto i gdje imamo perspektivu – rekao je Koren.

Spomenimo i da su u Predsjedništvo ogranka Koprivnički Ivanec izabrani Mihaela Juranić i Anđelko Vrabelj.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e