KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
┼Żupan i zamjenik Sobota na sastanku s predsjednikom Vlade i predsjednikom Sabora
01.04.2018

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u srijedu, 28. o┼żujka u Banskim dvorima odr┼żali su radni sastanak sa ┼żupanom Darkom Korenom, zamjenikom ┼żupana Darkom Sobotom i predsjednikom Uprave Podravke Marinom Pucarom.

Na jučerašnjem sastanku razgovaralo se o realizaciji pojedinih projekata od značaja za Koprivničko – kri┼żevačku ┼żupaniju, a naglasak je, između ostalog, bio na rješavanju duga javno-privatnog partnerstva za Gimnaziju „Fran Galović“ Koprivnica u kojem je dr┼żava ┼Żupaniji i Gradu Koprivnici partner.

┼Żupan i zamjenik Sobota ponovno su otvorili pitanje realizacije nekoliko projekata prometne infrastrukture na području ┼Żupanije, a posebno izgradnje zaobilaznice brze ceste preko Kri┼żevaca te nastavka gradnje brze ceste prema Koprivnici, kao i Podravske magistrale.

Predsjednik Uprave Podravke izvijestio je predsjednike Vlade i Sabora o planovima Podravke kao strateški značajnog partnera Vladi te va┼żnosti daljnjeg razvoja tvrtke kako za podravsko-prigorski  kraj, tako i za cijelu dr┼żavu.

Predsjednik Plenković dao je punu podršku radu ┼żupana i zamjenika ┼żupana, kao i projektima koji su predstavljeni te je ujedno pozdravio osnivanje Savjeta za središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku kojem je nedavno pristupila Koprivničko-kri┼żevačka ┼żupanija, a prema modelu udru┼żivanja slavonskih ┼żupanija.Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e