KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRU┼áTVENI ┼ŻIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Organizatori volontiranja pričaju o mogućnostima volontiranja za građane
03.05.2018

Volonterski centar Koprivnice, program udruge Kopriva, u sklopu „Koprivnica volontira“ organizira predavanje „Mogućnosti volontiranja za građane“ kojim se ┼żeli informirati građane o mogućnostima volontiranja i potaknuti ih na volonterski rad. „Koprivnica volontira“ kampanja je populariziranja volontiranja na području grada Koprivnice kroz seriju edukacija, radionica te volonterskih akcija. Uz pomoć pet vanjskih suradnikas područja grada Koprivnice, odnosno predstavnika organizacija civilnog društva ┼żeli se upoznati građane s prednostima, potrebama i načinima volontiranja u lokalnoj zajednici. Cilj je da se stanovnike grada Koprivnice educira o va┼żnosti volontiranja, upozna s osnovnim pojmom volontiranja i zakonskim odrednicama, te im prezentira gdje se mo┼że volontirati u gradu i kome se mogu javiti ako se odluče za to.

Predavanje je namijenjeno građanima, budućim volonterima, ali i aktivnim volonterima koji se ┼żele informirati o trenutnim mogućnostima volontiranja u našem gradu. Organizatori volontiranja ćegrađanima predstaviti svoju organizaciju/udrugu, programe/aktivnosti  u koje se volonteri mogu uključiti – trenutno aktivne, a i one koje su još u planu do kraja godine, opis posla volontera, prednosti i dobrobiti volontiranja, te ostale specifičnosti vezane uz volontiranje. U predavanju će sudjelovati 5 organizatora volontiranja s područja grada 

Koprivnice:
- Gradsko društvo Crvenog kri┼ża Koprivnica

- Osmijeh :-) udruga za terapijsko jahanje

- Udruga volontera Podravke – PULS

- Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice

- Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Mamuze

Predavanje će se odr┼żati u srijedu 09.05.2018. u 17 sati u prostoru P.I.P.A. koji se nalazi u atriju Doma mladih Koprivnica.

Volonterski centar Koprivnice kao centralno mjesto u gradu koje nastoji spojiti volontere i organizatore volontiranja, poziva sve zainteresirane građane da dođu iz prve ruke saznati gdje i zašto mogu volontirati u našem gradu!


Srdačan pozdrav,

Petra Travinić

Voditeljica Volonterskog centra Koprivnice



Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebooku



Vi?e