KOPRIVA INFO

POČETNA ŽUPANIJSKE VIJESTI >> SPORTPOLITIKAKULTURAGOSPODARSTVODRUŠTVENI ŽIVOTHRVATSKAOSTALE VIJESTI
Više od 800 Podravkaša na korporativnim igrama
21.05.2018

Zaposlenici kompanije čine njezinu bit i identitet, a kvalitetna korporativna kultura neizostavna je sastavnica poslovnog uspjeha. Upravo zato, Podravka je odlučila nagraditi svoje zaposlenike i s njima  proslaviti povijesno dobre poslovne rezultate ostvarene u prvom tromjesečju ove godine na korporativnim edukativno - sportskim igrama od 17. do 20. svibnja 2018. godine u Baškom Polju.

Tijekom tri dana druženja, uz bogat glazbeni program, zaposleniciGrupe Podravke iz Hrvatske, cijele Adria regije te Češke, Slovačke, Poljske i Mađarske svoje su vještine iskazali u brojnim sportskim sadržajima, dok su odabrani pojedinci pokazali i svoj pjevačko-plesni i glumački talent.

Lice Podravkaša zvuči poznato, inačica trenutno vrlo popularnog šoua, iznjedrila je prve večeri nove Podravkine zvijezde. Legende domaće estrade, Mišu Kovača, Esmu Redžepovu, Josipu Lisac,Bebeka, Jelenu Rozgu i Joluutjelovili su zaposlenici iz raznih dijelova kompanije, na opće oduševljenje prisutnih. Nije izostala ni humanitarna notašoua: u ime pobjednika, Miše Kovača, Podravka će donirati 10 000 kuna udruzi Puls.

Drugog i trećeg dana Igara održana su sportska natjecanja u nogometu, košarci, odbojci, belotu i pikadu,a održana je iinačica edukativno-sportskog projekta Lino višebojac koji se već 12 godina održava po osnovnim školama diljem Hrvatske. Podravkinih 24 najhrabrijihodmjerilo je snage u zabavnim sportskim disciplinama, a oni najbolji među njima nosit će titulu prvih Podravkinih višebojaca. Cijelom događajupridružio se i izbornik Zlatko Dalić, kao sportski gost iznenađenja.

„Naše korporativne igre kao spoj sporta, edukacije i zabaveizvrsna su prilika za osnaživanje zajedništva i učvršćivanje identiteta koji izgrađuje brand Podravka. Zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko sve što je u njega uloženo, posebnokroz ovakve zajedničke aktivnosti.“, poručio je zaposlenicima predsjednik Uprave Podravke, Marin Pucar.

Ovim korporativnim igrama Podravka se priključila najboljim svjetskimprimjerima ulaganjakompanijau zaposlenike i praksama unapređenja njihovog zadovoljstva što se višestruko pozitivno ogleda u vrijednosti korporativnog imidža. 

 


Iznajmljivanje šatora
Pratite nas i na facebookuVi?e